Monique1971

My blogs

About me

Gender FEMALE
Introduction Hoi, ik ben Monique. Ik vind het leuk om te scrappen, zowel digitaal als traditioneel. Sinds kort vind ik het ook erg leuk om kaarten te maken.
Interests Mijn hobbies zijn traditioneel en digitaal scrappen, liefst met mijn zusje Patricia, maar sinds kort heb ik dus het digitale scrappen ontdekt en dat is ook heerlijk om te doen!!! Verder hou ik van op vakantie gaan naar Amerika, lezen, familiebezoekjes, een goede film kijken en lekker bij Robin zijn.
Favorite Movies August Rush, The green mile, Erin Brockovich, Coal Miner's Daughter, Happy Gilmore, Titanic, The color purple, The shawshank redemption, Forrest Gump, Me myself & Irene, Last holiday, The holiday, The hot chick, Serendipity, Pay it forward and The ultimate gift.
Favorite Music Oei, teveel om op te noemen vrees ik! Ik vind country muziek erg mooi en popmuziek.
Favorite Books "Haar naam is Sarah" van Tatiana de Rosnay vind ik een erg mooi boek. Het gaat over de tienjarige Sarah. Zij wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar de Velodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kast opsloot, net voordat de politie het appartement binnendrong. Ze heeft hem beloofd zo snel mogelijk terug te komen om hem te bevrijden, maar Sarah wordt met haar ouders op transport gesteld en steeds verder weggevoerd. Dit is echt een van de mooiste boeken die ik ooit gelezen heb. Verder lees ik graag boeken van Simone van der Vlugt en Mary Higgins Clark.