OmaSannie

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Government
Occupation Dienstplanner
Location Almere, Flevoland, Netherlands
Introduction Ik ben getrouwd met mijn eigen lieve hubje, Ruud en samen hebben wij twee Franse buldoggen Sophie en Bibi. Mijn geweldige dochters zijn Kelly en Robin. Kelly is getrouwd met Glenn en Robin is 'getrouwd' met Dennis en hebben de twee mooiste dochters van de wereld, mijn grote liefdes Reilly en Quinty. In dit blog zal ik over Sophie en Bibi schrijven omdat Bibi sinds 28 dec. als 9 weken oude pup, bij ons is komen wonen en iedereen wil graag weten hoe het met haar gaat en natuurlijk met Sophie.
Interests Quilten, hardlopen, kringloophoppen, marktplaats struinen, koolhydraat arme recepten uitproberen enz. enz.
Favorite Movies Alles wat met liefde en vrolijkheid te maken heeft. Ook de films van Disney vind ik erg leuk en een lekkere jankfilm vind ik ook heerlijk op zijn tijd.
Favorite Music Eigenlijk vind ik alles leuk behalve house en heavy metal. DE cd waar ik altijd op hardloop is Sweet Soul music van Edsilia Romley. ( echt geen loopmuziek maar zoooooo lekker)
Favorite Books De boeken van de quiltclub van Jennifer Chiaverini. ( diep in mijn hart wil ik ook zo iets beginnen, er staat hier een half afgebouwd kasteel maar helaas heb ik niet zo veel geld om dat te kunnen betalen en af te bouwen..)