Νίκος Σαλέπης

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Location Τρίκαλα, Θεσσαλίας, Greece
Introduction Το trikalaola είναι ένα νέο site των Τρικάλων που δημιουργήθηκε από μεράκι. θα περιλαμβάνει διάφορα θέματα, κυρίως από τα Τρίκαλα την Καρδίτσα, τη Θεσσαλία και όχι μόνο. Η παρουσίαση των κοινωνικών εκδηλώσεων θα είναι το βασικό μενού του trikalaola. Εκδηλώσεις εκπολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, πανηγύρια των χωριών, γάμοι, βαπτίσεις, πάρτι, γλέντια της παρέας, κ.α. θα παίζουν στο site. Φυσικά και τα γεγονότα της ημέρας. Θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, πάντα και με τη δικιά σας συμβολή. Η έγκαιρη και έγκυρη ανάρτηση των θεμάτων θα είναι ο κυρίως στόχος μας. Σε λίγες ημέρες ανοίγει και το trikalaola.gr Καλή περιήγηση στο trikalaola. Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Νίκος Σαλέπης Τρίκαλα. Κιν: 6976658568
Interests Δραστηριότητες: Περιβάλλον, Προστατέψτε τον Πηνειό και τους παραποτάμους του, είναι η πηγή ζωής για τη Θεσσαλία (κινητοποιήσεις, άρθρα, παρεμβάσεις). Πρώην Πρόεδρος εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλομανδρίου, πρώην μέλος πολιτιστικού οργανισμού Δήμου Πιαλείων - Πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Φωτάδας – Δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, Μαραθωνοδρόμος, (Πρώην Αντιπρόεδρος Συλλόγου δρομέων Τρικάλων) – Σκοπευτής, (Αντιπρόεδρος Σκοπευτικού Ομίλου Φήκης Τρικάλων) – Εθελοντής διασώστης, (μέλος ομάδας διάσωσης) ορειβάτης, μέλος Σ.Ο.Χ.Τ. (Σύλλογος ορειβασίας χιονοδρομίας Τρικάλων) – Φωτογραφία, μέλος φωτογρ. Εργαστηρίου Π.Ο.Δ. Τρικάλων – Αρθρογράφος-σχολιαστής Bloggs που έχω δημιουργήσει: www.trikalaola.blogspot.com www.trikalaola2.blogspot.com www.psarastrikala.blogspot.com. Blogs που συμμετέχω: www.odeto8thart.blogspot.com Αρθρογράφος. Άλλα χόμπι: Κυνήγι, ψάρεμα (μέλος του Συλλόγου αλιέων Καρδίτσας), μοντελισμός. Άλλα: Λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών αγώνων «Αθήνα 2004». Συμμετοχή σε σεμινάρια: προνοσοκομειακής περίθαλψης, διαχείριση κινδύνων και κρίσεων, σχολεία πρώτων βοηθειών, σχολεία διάσωσης, απόφοιτος προγράμματος προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους, κ.α.
Favorite Movies Αυτές που τραβάω εγώ... του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου, γενικά ταινίες δράσης και κωμωδίες.
Favorite Music ROCK Ελληνικά-Ξένα και ότι άλλο μου κάτσει στο αυτί ανάλογα την ώρα και την περίσταση...
Favorite Books Τύπος-Περιοδικά, και με ότι έχει σχέση με την εξέλιξη της τεχνολογίας, (όσο αυτή μπορούμε να τηνπαρακολουθήσουμε)