mimie..

About me

Gender FEMALE
Industry Government
Location putrajaya, Malaysia
Introduction seorang yang sangat² simple,menghormati orang tua,Love t0 sewing..tak suka sangat dengar orang mengumpat,tapi kalau nak cerita gak, terpaksa la dengar yedakk hehe..isteri kepada En.husband yang tercinta iaitu Saiful Fadzly dan ibu kepada anak2 yang tersayang iaitu Nur Qalesya Qaisara dan Nur Dhia Insyirah, suka termenung, dan sekarang penyakit tu turun ke anak pulak ehehe.. emm..dan yang paling penting suka tersenyum kat orang..tapi kalau orang tu senyum kat aku laa..okeyy thats all bout me..hahaha..^_^*