M@rina

My blogs

About me

Gender Female
Occupation Apothekersassistente
Location Meppel, Drenthe, Netherlands
Introduction Samen met mijn lief woon ik in een gezellig stadje in Drenthe. Oudste woont en werkt alweer even in de lichtstad, jongste woont met het haar lief in Amsterdam. Wij peddelen tussen Drenthe, Brabant en Noord-Holland en pikken overal een graantje mee. Genoeg stof tot vermaak voor een wekelijks gezellig blogje. Leuk wanneer je MinuutvanMarina volgt via Facebook!
Interests Koken, bakken, "locatie"- theater, na 3 jaar Bugel les heb ik mijn entree gemaakt in het orkest, mijn werk (-; de apotheek, heel veel cappuccino drinken, treinen, erop uit gaan met iedereen die mij lief is. Ik ga graag de hort op om te ontdekken en te genieten van al het moois wat om ons heen gebeurt! Jaag je dromen na en stel niet uit tot morgen, morgen kan zomaar gisteren zijn! Heb het leven lief!
Favorite Movies Heel romantische en lekker lachen of lekker mee snotteren met de papieren zakdoekjes binnen hand bereik!
Favorite Music Als ik maar lekker mee kan gillen zoals bij Adèle, Anouk, Sting, Ed Sheeran en Rancoon! In het orkest wordt ik helemaal warm van film muziek zoals The Exodus song!
Favorite Books Sinds 4 oktober 2014 hangt MiniBIEBbers naast de voordeur. Ruim 1600 boeken zijn er ondertussen geleend en geruild. Wekelijks komen er nieuwe boeken binnen, ik kan niet meer kiezen maar Chocolat en de boeken van Maeve Bincy zijn toch wel favouriet met af en toe een uitstapje naar een literaire thriller.