Amanda

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Occupation Administrativa
Location Catalunya
Introduction Si algú hagués de parlar de mí, el primer que diría és que parlo massa, que sempre ric,que faig riure al demés i que sóc una persona feliç. Si jo hagués de parlar de mí, diria que callo molt,que ric per fora i ploro per dins,que m'agrada fer riure als demés...i que si pogués canviar la meva vida,ho canviaria gairebé tot. L'únic que no canviaria són les persones que estimo i m'agrada pensar que elles tampoc em canviarien a mí. Si vols contactar amb mi pots fer-ho AQUI: jaquealareina@hotmail.es
Interests Hinduisme, hinduismo, vedanta
Favorite Movies Leyendas de pasión, Peor imposible, El último mohicano, Seven, 7 anys al tibet i totes les de Brad Pitt que ademés de ser bones t'alegren la vista, Los otros, Abre los ojos, Totes les de indiana jones, Matrix, em va encantar Cyrano de bergerac protagonitzada per Gerard Depardieu la tornaria a veure fins a saberla de memòria! en general totes les de intriga i investigació, i també les de terror sempre que tingui algú a la vora per que em protegeixi del monstre ;D, i moltes més de les que no recordo el títol, m'encanta el cinèma!!!
Favorite Music Tot tipus de música soul, blues, rock, reggae, rap, hip hop, etc.menys la clàssica que em posa nerviosa, sobretot m'altera la música del violí uff no la soporto!!!
Favorite Books Moltíssims però no em pregunteu ni els títols ni els autors normalment no els retinc a la memòria, l'últim que recordo que em va agradar va ser "el último catón" encara que el final em va decebrer.