Tuan Hijau

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Automotive
Occupation formen
Location bagan serai, perak, Malaysia
Introduction assalammualaikum nama aku nor hisham bin zullraooh,aku lebih selesa orang call angah ja,hidup aku ni suka enjoy dengan ride dalam aku enjoy aku ingat tuhan yang satu aku ride sini aku ride sana, janji aku happy,aku bukan mat rempit or samseng jalanan,not rempit just ride my group... TAKBIR..!!!!
Interests aku ni minat main retro.... aku pakai moto panther jerung yang tak berapa nak popular...
Favorite Movies cerita retro pun best jugak kalau tengok....
Favorite Books http://www2.shoutmix.com/?santaisini