Monica

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation Gymnasielärare
Location Stockholm, Sweden
Introduction 50-årig gymnasielärare i matematik och samhällskunskap. Älskar sång, musik, spex och skratt, både på jobbet och till vardags. Tack till alla elever och studenter som har utsatts för min framfart under åren. Ni har lärt mig massor! Allra mest tacksam är jag för min man och mina tre barn som ständigt inspirerar mig! Vad vore jag utan dem?
Interests Sjunga (både hemma för mig själv och i gospelkör), spela (lite piano för att kunna sjunga till...), baka, laga mat (och vara med när det hela ska ätas upp!), friluftsliv, mysa med familj och vänner.
Favorite Movies Det är inte många filmer jag ser om, får jag erkänna. Det här är väl dem jag sett några gånger med behållning: Star Wars-filmerna, Sagan om ringen-trilogin, Ice Age-filmerna, Shrek-filmerna m.m.
Favorite Music Västkustrock... finns det begreppet fortfarande? Typ Chicago, Bill Champlin, Airplay, Jay Graydon, Richard Marx m.fl. Men också nyare musik som mina barn inspirerar till, förstås.
Favorite Books Bibeln, som är en bok för hela människan hela tiden och den enda bok jag läser om. För att roa mig läser jag allt möjligt, t.ex. Jo Nesbøs välskrivna och spännande deckare, Twilight-serien som får en att känna sig som 16 år igen, Hungerspelen-serien som är vuxnare än man kan tro, Arto Paasilinnas roliga böcker som alltid gör mig glad, Alexander Mc Call Smiths serie om Damernas detektivbyrå som är så otroligt mysiga och kloka m.fl.