:bootlegbloggen

My blogs

About me

Location Hammerfest, Finnmark, Norway
Introduction Jeg er en 620 kvm stor ungdomsklubb med 4 faste ungdomskonsulenter, en helsesøster som stikker innom på Torsdager og snart en utekontakt, og selvfølgelig; en haug med ungdommer. Jeg har noe å tilby alle. Fullspekket med aktiviteter fra topp til tå tilbyr jeg; bandrom, innspillingsutstyr, øvingslokaler (backstage), kafe med bordtennis og biljard, tv -spill, scene med topp lyd/lysutstyr, mediarom, kunst/håndtverksrom, danserom og tvstue. Jeg blir lykkelig av å se engasjert ungdom i aktivitet. Der sa jeg det. engasjemang. Vil du være med å skape noe, bestemme noe, arrangere noe, styre noe....bare si det....så har vi ungdomsråd, stopp voldengruppe, arrangements -crew, dj-crew, kafe-crew, og i det siste har jeg vært vitne til dannelsen av en helt fersk rockeklubb. Jeg ønsker å tilby ungdom ett sted å være og holde på med det de har lyst til. Sammen med ungdomskonsulentene belønner jeg initiativ og jeg vil stadig sende ungdom på kurs eller opplevelser hvis sjansen skulle by seg. Jeg har og kurs gående titt og ofte. Kom og prøv meg. ikke legg tanker, ideer, skaperlyst, energi og alt det som hører deg til hjemme. Det er hos meg du virkelig får bruk for dem:-)
Interests Ungdom, dans, musikk, data, teater, capoeira, band, spill, kafe, kake, mat, bordtennis, biljard, lys og lyd osv osv osv osv!
Favorite Movies De filmer som lages....
Favorite Music Alt fra det hazardiøse landet av hardcore, metal, gjennom jungelen pop og rock, kanskje entur innom dalene til folkemusikk og byens klubber til trance og techno til en kafe med sprudlende glajazz og bedøvende heismusikk. Spiser alt!!!
Favorite Books Vi skriver nå..........