Maiju

My blogs

About me

Gender Female
Industry Transportation
Occupation Autonkuljettaja
Location Vantaa, Finland
Introduction Olen naimisissa onnellisesti saman henkilön kanssa jo kaksikynnentäneljä vuotta.Perheessämme on neljä lasta kolme poikaa ( 23v , 21v ja 19v ) sekä 15 vuotias tyttö.Kaksi vanhinta on jo muuttanut pois kotoonta ,mutta vielä täällä on kaksi meidän seurana.Minusta on tullut mummi viime syksynä.Poikani enismmäinen lapsi syntyi 25.9-09.Olen myös täti kolmelle siskoni lapselle. Seuraan tätä maailman menoa aktiivisesti ja pääkaupunkiseudulla työssäni taxin ratin takaa ja siinä jos missä näkee ja kuulee kaikkea maan ja taivaan väliltä. Harrastuksiini kuuluu ulkoilu.Rakastan hyvää ruokaa ja musiikkia.Ja omasta mielestä vetän liian vähän aikaa ystävieni kanssa. Perhe ja vanhempani ovat kuitenkin kaikkein tärkeinpiä asioita minulle. Seuraan myös aktiivisesti mitä politiikassa ja etityisesti terveys- ja hyvinvointi sekä lasten- ja nuorten asioissa tapahtuu.
Interests Ulkoilu, jousiammunta, koti, perhe, rakkaus, lapset, kotieläimet, luonto, ruoka, valokuvat, harrastukset.
Favorite Movies Titanic.Tuulenviemää, Ja sitten olen ihastunut Disneyn klassisiin piirrettyihin.Lumikki, Rrinsessa ruusunen ym, ym.
Favorite Music Kuuntelen kaikkea maan ja taivaan välistä. Mutta jos laitan jotain soimaan mieluusti niin Celine Dion on kärkipäässä.Laura Pausini ja monet kotimaiset yhtyeet ja artisti kuuluvat valikoimaan.
Favorite Books En juuri harrasta kirjalisuutt mutta semmoin kepeä pokkari tuotanto kyllä kelpaa.