sweety

My blogs

About me

Gender FEMALE
Occupation still study . .
Location batu pahat / johor, alor gajah / melake, Malaysia
Introduction aku biase jea , ta dew yang perfect un . sume manusie same jea . simple kot . sensitive , emm maybe . like de word sweetie .aha ! suke sgt kwn gan owg yang owtak giler" . whoa . best . pndiam kat someone yang baru knl . n amik mase tuk rapat gan someone . its me . :))
Interests papew jew yang leh wat diry akuh hewppy yewpp . aha . jgn kao cube2 na says pape . eih . aku sepak kang ! dush3 lha sama kao . n aku gak hate giler sama kao stalker ! watchaa !!
Favorite Movies erm..apa???ahh!bnyak sangat kowt..pnt ahh na taip..ehe . pe aQuh minat un . bukan adew kne mengene nan kao . erkh . ops ! lebey pulakk ! erm, bnyak lhaa yang aku suke . g un nga blur skg nih . so ta ingat da pe filem yang aku suke uh . aha ! bungox seyh, sewel sgt aku nih an . haiyarrkk !
Favorite Music papew pon buleyh jewp. .yng penting bukan lagu y"g kn wat aku ase cam na muntah!!aha. . .wuerrkkk... erkk. . lagu un na kne tao ker ? lao ta btwu leh kne sakit jntung or polis trafik saman ekh ? aha . ini bukan macam lesen an >.< aha . ta perlu btwu asenyer . ha ! kao lau myampah pe yang aku pot pet nih . kao ta payah na bace lhaa . aku un ta kisah . hate lha same kao . aku lurve kat kawan" aku jewh lorh . macam kamu lhaa c baik y spoting n ley trime pot pet aQuh nih, tengs yaw !
Favorite Books aha..macam2 lar. . t kang btwu kat sini ta bace kang. .hipokrit lah pulak. .an. .! btw . aku minat kat novel ! lurve u so much ! kao na kate apew kate lhaa . . damn sama kao lhaa ! buerk . pe aku minat, of cz aku jea an y tao . wuhu ! so, u cant say anything . bhuuu ~