jordi salvat

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Male
Location Torredembarra, Tarragona
Introduction Actualment em dedico a l'assessorament en comunicació i xarxes socials i sóc responsable de www.baixgaia.cat. Em vaig llicenciar en Periodisme (2001) i sóc Màster en Comunicació política i Direcció de Comunicació empresarial i institucional per la Universitat Autònoma de Barcelona. He treballat en premsa escrita, ràdio, TV, internet, com a cap de comunicació del Consell Comarcal de l'Alt Camp i coordinador de Comunicació a l'Ajuntament de Reus. Abans, vaig ser cap d'edició del diari Aquí fins el mes de març de 2008. Des del setembre de 2005 fins el juliol de 2007 vaig ser director del Més Tarragona. Els meus inicis professionals vam ser a la secció d'Esports del diari El Punt de Tarragona del 1996 al 2001. He escrit "Alejandro Fernández Anatomia d'una passió" i "Pensaments diversos. Quinze anys observant la política de Torredembarra", tots dos títols publicats l'any 2011. També he escrit "Els primers 25 anys del Club d'Escacs Torredembarra", junt amb Gabriel Comes Nolla(2006). Col·laboro a Ona la Torre (107.0 FM) parlant de blocs. Cada mes em podeu llegir al Diari de la Torre.
Interests Política, comunicació, escacs, futbol, sociologia, literatura, moltes més coses
Favorite Movies Sóc molt eclèctic. Em podeu trobar veient una comèdia de Woody Allen, una superproducció hollywoodiense o algun producte que alguns s'atrevirien a qualificar d'esnob.
Favorite Music Els Pets, Lax'n'Busto, Andrés Calamaro, Green Day, La Polla Records (orgullós del passat punkarra), Fundació Tony Manero, però mai Reggetton.
Favorite Books Ferran Torrent, Quim Monzó, Ramon Solsona, La Pell Freda, Truman Capote, Baulenas... ja n'afegiré més.