Heidi-anitha

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Location Østfold, Norway
Introduction Jeg heter Heidi-anitha, og er mamma til to vakre englebarn. Hverdagen byr på mange overaskelser - livet også.. Jeg deler noen med dere, og med litt varme og små hverdagsgleder kan man inspirere andre, og skape harmoni og sjel i et hjem. Interiør er for meg noe jeg gleder meg over, som en liten syssel for meg selv. Fransk landstil med hvitmalte gulv, kirkestaker, gamle loppefunn, i blanding med blonder, vakre quilter, madonnaer og patinerte vakre funn... Jeg maler gjerne litt selv, og finner små hverdagsgleder - store... Hver dag rummer evigheten...
Interests At mine nære og kjære rundt meg har det godt - å kunne nyte livet sammen med mine små gode barn. Vakre roser i en gammel urne - en hyggelig meldig på telefon eller å tenne noen lys og høre på favorittmusikken. Drikke god kaffe eller skape noe vakkert kreativt med vakre blonder og tekstiler.. Barna mine betyr alt i livet mitt. Har nå blitt alenemor, som er en helt ny og uventet tilværelse for meg - så livet byr på mange overaskelse. Viser at man kan faktsik aldri vite hva livet kan by på, også av skuffelser og svik, av dem man har trykket til sitt hjerte... Men livet er verdt og leve, og jeg er sikker på at man får som fortjent i livet, - og det er viktig å hukse på hverandre. Hverdagen er en vakker gave.
Favorite Music Alt av musikk egentlig - men er veldig begeistret for Eva Cassidy - Norah Jones.. type musikk. Liker veldig godt Sophie Zelmani..Melissa Horn, Lisa Ekdahl, samt Sarah Mclachlan.
Favorite Books Det går for det meste i interiørblader - men den mest fasinerende boken er nok Bibelen.