Ο Χειρουργός

My blogs

About me

Location Ουτοπία
Introduction Το αρχείο - ιστολόγιο ανανεώνεται με την δημοσίευση των άρθρων, δηλ. ανα 15ήμερο. Εμπεριέχονται στο ιστολόγιο αυτό: Η 15ήμερη στήλη μου "Στο Χειρουργείο" η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα του Αμυνταίου Περισκόπιο, η προηγούμενη στήλη μου "Ατάκα κι επί τόπου" της οποία άλλαξα το όνομα διότι εντόπισα στήλη με το ίδιο όνομα που προϋπήρχε στην Θεσσαλονίκη, η στήλη μου "Μια ιδέα για τον τουρισμό μας", η οποία είναι πρωτοποριακή γιατί δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα κάτι ανάλογο, δηλαδή μια στήλη τουριστικού περιεχομένου που να δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε 7 εφημερίδες. Τέλος, εμπεριέχονται τα άρθρα που δημοσίευσα στο ξεκίνημα μου στο διαδικτυακό πολιτιστικό περιοδικό www.cineek.gr, στο οποίο έχω την τιμή να ανήκω στην συντακτική του ομάδα.
Interests Γράψιμο, ταξίδια, ενασχόληση με την πολιτική και σχολιασμός της, συμμετοχή στην κοινωνία των πολιτών για το περιβάλλον και τα κοινωνικά προβλήματα, ομοιοπαθητική, φωτογραφία.
Favorite Movies Ρέκβιεμ για ένα όνειρο, Τα παιδιά των ανθρώπων
Favorite Books Η Φάρμα των Ζώων - Τζόρτζ Όργουελ, Δοκίμιο περί ανθρώπινης βλακείας - C.M. Cipolla, Ο θαυμαστός καινούριος κόσμος - Άλντους Χάξλεϊ