Yvonne

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Location Breda, Noord Brabant, Netherlands
Introduction Hallo, leuk dat je hier komt kijken. Misschien kan ik je inspireren. Ik ben Yvonne, getrouwd met Jos en een trotse mama van 2 zoons: Remy en Yannick, en van onze lieve schoondochters; Mandy en Else. En sinds januari 2023 ben ik een hele trotse oma van ons kleinzoontje Luca. Door een eigenlijk wonderlijke samenloop van omstandigheden ben ik in februari 2010 weer begonnen met kaarten maken. Vroeger waren het de "gewone" 3D kaarten maar daar kwam al snel verandering in. Ook maak ik graag poppenkleertjes. Het woord vervelen ken ik niet, het liefst ben ik altijd creatief bezig.
Interests Mijn grootste hobby is mijn computer met alles wat daar zo'n beetje bij hoort. En ik ben heel graag met papier bezig en uiteraard hoort daar het kaarten maken bij. Verder ben ik graag in de tuin bezig, puzzel ik heel graag. En december is mijn maand.
Favorite Movies The Sound of Music is nogsteeds mijn favoriete film.
Favorite Music The Kik, Ilse Delange, Nick en Simon, Belle Perez.
Favorite Books Ik lees het liefste streekromans en met name van Henny Thijssing-Boer. Helaas heb ik wat er in de bibliotheek staat allemaal gelezen, dus het is zoeken naar iets anders moois.