Lucian-Ovidiu Pop

My blogs

About me

Location Arad, Arad, Romania
Introduction Absolvent al Institutului Politehnic " Traian Vuia" Timisoara - Facultatea de Mecanica - promotia 1988, necasatorit, 48 de ani, mirean ortodox. Debut publicistic Octombrie 2005 in saptamanalul " Calea Mantuirii" al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Arad. Deviza sub care-mi desfasor intreaga activitate este: "Eu sa ma micsorez, pentru ca El sa fie inaltat si slavit!" Ma consider un tip realist, sociabil cautand sa-i inteleg pe cei din jurul meu. Stiu bine ca "drumul" pe care "pasesc" nu va fi usor dar sunt incredintat ca "voi putea totul, intru Hristos, care ma intareste"!
Interests Exegeza pe textul Sfintelor Scripturi, muzica buna in general, religioasa in special, citit literatura religioasa, iubesc natura, fotografia, electonica.
Favorite Movies Cele cu tematica si inspirare realista, evident fara aspecte ce pot veni in contradictie cu principiile ordodoxiei, filmul psihologic, cele care reflecta puritatea si frumusetea dragostei, cele cu tematica istorica si patriotica. Evident reportaje, filme, documentare ce tin de domeniul religios.
Favorite Music Muzica sinfonica, religioasa.
Favorite Books Religie, istorie, tehnice, de actiune. Intentionez sa public o carte in domeniul religios ortodox.