Karnelly

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Utrecht, Netherlands
Introduction Getrouwd met de liefste man van de wereld. Mooie reizen gemaakt naar o.a. Zuid-Afrika, Kenya, Tanzania, Botswana, Namibiƫ. Daar voelen we ons thuis.Van jongsafaan heb ik op een boerderij willen wonen. Als kind bracht ik vakanties op 'n boerderij door. Ik heb er mijn 1e verjaardag al gevierd. Zodra we aankwamen, klompen aan en kippen voeren.We mochten er alles doen, boontjes plukken, afval verbranden (daar was mijn moeder blij mee, met die vieze lucht aan je kleding), pruimen plukken. Vandaar mijn belangstelling voor homestead weblogs. Ik kan er heerlijk bij wegdromen. We woonden zelf in een stad,gelukkig woon ik nu al bijna 25 jaar in een dorp en ik zou het dorpsleven niet meer willen missen. Begin 2011 is bij mij een n.e.t.(in mijn geval een v.ipoom op de pa.ncreas) gekonstateerd. Voor wie het interesseert: http://www.net-kanker.nl/watzijnnet.html Genezing is niet mogelijk. In 't UMCG is een professor die er onderzoek naar doet. Onlangs is een medicijn vrijgekomen dat de ziekte moet afremmen. Experimenteel, afwachten of 't aanslaat. Dat wil niet zeggen dat het leven minder mooi is, integendeel. Ik ben dankbaar voor elke dag. Ik ben een gelukkig mens.
Interests koken, haken, breien, natuur, ons kleine moestuintje, wecken en inmaken van de opbrengst van deze tuin, consuminderen, Amish, Mennonieten
Favorite Books Vroeger las ik alles wat los en vast zat. Tegenwoordig blijft het bij tijdschriften (Landleven, Seasons, Buitenleven, Eva etc.) en het lezen van weblogs (= verslavend).