ilamandarina

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Science
Occupation Comunicadora científica
Location Barcelona, Catalunya, Spain
Introduction Sóc la Irene, la ila mandarina, curiosa i juganera de mena, a qui li agradaria entendre el per què de tot plegat i els orígens de l'Univers. Visc fascinada per l'art, la dansa , les formes i els colors. Un bon dia vaig sentir la certesa de que per a mi la ciència i l'art es combinaven en la divulgació. Aquell dia vaig triar treballar com a comunicadora científica.
Interests L'astronomia, la física, la filosofia, la dansa, la pintura, la literatura, el cinema.
Favorite Movies El Club de los Poetas Muertos, Matrix, Los Otros, El Sexto Sentido, El Quinto Elemento, Tideland, Martin (h), Mary Poppins (sí), i no podia faltar:, Dirty Dancing.
Favorite Music Uf!, Fito & Los Fitipaldis, Pastora, Sopa de Cabra, Carla Bruni, Mano Chao, Siniestro Total, Chambao, Bandes Sonores, i un llarg etc.
Favorite Books Five people you meet in Heaven, Siempre hemos vivido en el Catillo, Alicia en el País de los Cuantos, Tokyo Blues, La fórmula preferida del Profesor, La insoportable levedad del ser, The Sider House Rules, El Amor en los Tiempos del Cólera, Recóndita Armonia, Cames de Seda, i molts més.